20 C
Пловдив
сряда, октомври 16, 2024

Тялото на изчезналата Биляна Петрова е открито в центъра на София (обновена)

БСДД

Тялото на изчезналата Биляна Петрова от София е открито в двора на Румънската православна църква на ул. „Пиротска“ и ул. „Княз Борис“, научи NewsPoint от свои източници. 31-годишна Биляна Петрова, която за последно е забелязана в същия район вчера.

По неофициална информация по тялото на жената не са открити следи от насилие. На място има екипи на „Спешна помощ“, полицията и криминалисти.

Прекратиха издирването на наскоро родилата жена, обявена за изчезнала във вторник, tова става ясно от публикация на съпруга ѝ.

Припомняме, че жената е майка на две деца, едното, от които кърмаче. В момента роднините на жертвата не дават подробна информация.

Преди това е избягала от линейката, с която е трябвало да бъде прибрана в психодиспансера, който се намира в близост до „Халите“.

Сигналът за изчезването ѝ бе подаден на 15 октомври от мъжа ѝ в Пето районно управление в София. Веднага е обявена за издирване.

Вчера тя била с приятелка, свекърва си и малкото си дете в дома си. Тревожността ѝ се засилила. Приятелката ѝ извикала Спешна помощ и с линейка са закарали 31-годишното момиче до център за психично здраве.

Там тя била придружена от семеен приятел. Той излязъл от кабинета за минути и когато се върнал лекарката казала, че момичето е избягало.

Центърът се намира в близост до Централните софийски хали. Тялото на момичето е открито на 750 метра от там.

Какви са били последните думи на Биляна?

Сутринта преди изчезването си Биляна от София е била вкъщи с майката на мъжа си и своя приятелка. Те са останали да гледат децата, докато младата майка е била на лекар.

Това сподели приятелка на Биляна.

Виктория е от последните хора, които са я видели преди изчезването и смъртта й.

„Беше много тревожна, депресивна, с дълбоки тревожни мисли. Казваше, че всичко около нея е хаос, търсеше само кой да гледа деца, тя казваше, че не може да се грижи за тях.

Сутринта Мартин е на нормативи, аз бях тук със свекърва ѝ и с нея. След прегледа с психиатъра е избягала, тъй като вероятно е чула, че искат да я хоспитализират“, сподели Виктория.

Около 14 часа тялото на 31-г. Биляна бе открито на ул. „Пиротска“ – на 750 метра от психичното заведение, в което е закарана и от което е изчезнала.

По непотвърдена информация по тялото няма намерени следи от насилие. Все още обаче не е ясно каква точно е причината за смъртта.

 

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук