19 C
Пловдив
събота, октомври 12, 2024

(ВИДЕО)Семейна драма и кютек в центъра на Самоков посред бял ден, мъж е в „Пирогов“

БСДД

Побой над сина на известен самоковски бизнесмен. Нападнатият Христо Гуцалски е с потрошени крак и ръка. Опериран е и е настанен за лечение в „Пирогов”, съобщи NOVA.

Нападението се е случило посред бял ден в Самоков и е било заснето от камери за видеонаблюдение. Нападателят твърди, че до всичко това се е стигнало след тежък тормоз и домашно насилие върху сестра му, упражнявани от Гуцалски. Младата жена е общински съветник в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на семейни начала, но отношенията им били на приливи и отливи.

Бащата на Христо Гуцалски – Петър разказа, че случаят е от 15 април. Синът му спрял на улица в града и чакал негов бизнес партньор. „Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми започва да го заплашва с убийство”, заяви Петър Гуцалски. След това синът му излязъл от автомобила и започнал боят. Разказа, че в един момент синът му е изгубил и съзнание.

По-късно нападателят е задържан за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски отхвърли обвиненията, че синът му е упражнявал домашно насилие върху жената, с която живее на семейни начала.

„Цветелина Джелепова от септември до момента е посетила многократно Гърция с него и децата, многократно е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си сложи силиконови гърдисинът ми е един от спонсорите”, разказа Гуцалски.

Не знае дали синът му е вадил оръжие и е искал да стреля. Знае, обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, за да заснеме среща на Цветелина с друг мъж, за който не знае в какви отношения са.

Според нападателя Людмил Джелепов повече от месец със семейството му живеят в страх.

„Този страх е провокиран от проследявания, системен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно насилие, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни дрехи и пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се систематичен страх”, каза Людмил Джелепов. „На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела”, заяви Людмил Джелепов.

„Счупванията станаха, след като скочи срещу мен, но падна”, каза още Джелепов за боя.

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук