27 C
Пловдив
петък, септември 27, 2024

Жестоката катастрофа с жертва на булевард в Пловдив – заради изскочила на пътя жена с колело

Най-вероятната причина за фаталната катастрофа с жертва на булевард в Пловдив, е жена с колело, която е изскочила на пътното платно според очевидци.

Само на 34 години е шофьорът, който загина в бруталната катастрофа на бул. „Княгиня Мария Луиза“.

Сигналът за инцидента е получен към 19.40 ч. тази вечер на тел. 112. Според първоначалната информация шофьорът се нанизал в електрически стълб, като колата се усукала. Насочени натам са екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. От медиците е констатирана смъртта на 34-годишния водач, който пътувал сам в колата.

Една от версиите за зловещата катастрофа е, че водачът на хондата се е движил с висока скорост, когато на платното внезапно е нахлула велосипедистка при червена светлина за пешеходци. Опитвайки се да я избегне, автомобилът на 34-годишният водач поднася и колата се врязва в стълб.

По неофициална информация светофарът за пешеходци е светел червено, когато жената е тръгнала да пресича. Водачът я е видял и се е опитал да я избегне, но заради високата скорост колата е поднесла и се е врязла в стълба. Не е ясно дали след инцидента, жената е останала на място или си е тръгнала.

На местопроизшествието все още се извършва оглед. Тялото на загиналия е все още в превозното средство. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се разследват. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура.

Колата се движеше със страшно висока скорост и буквално се усука около стълба.

На мястото се събраха и приятели на загиналия шофьор.

 

 

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук