13 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Жители на с. Крумово сигнализираха за лошо състояние на пешеходните пътеки пред училището

Днес жители на село Крумово алармираха за опасно лошото състояние на пешеходните пътеки, разположени пред местното училище на прага на първия учебен ден. Проблемът бе забелязан от родители, които се притесняват за безопасността на децата. Пешеходните пътеки са износени и почти невидими, което създава сериозни рискове, особено в часове с натоварено движение.

Нашата медия се свърза с кмета на селото, г-н Стоян Минчев, който потвърди за съществуването на проблема. Той обясни, че в момента няма избрана фирма за поддръжка на пътищата от община Родопи. Това затруднява поддържането на пътната инфраструктура в селото, включително обновяването на пешеходните пътеки.

Кметът се ангажира, че ще предприеме незабавни действия. „До края на деня ще закупя боя със собствени средства и ще възстановим пешеходните пътеки в изряден вид,“ заяви г-н Стоян Минчев пред нашата медия. Той изрази решителност, че безопасността на жителите, особено на децата, е приоритет и че ще направи всичко възможно за разрешаването на проблема да се случи днес.

Нашата медия ще следи случая отблизо и ще информира дали обещанието на кмета ще бъде изпълнено до края на деня. Очакваме положително развитие и ще продължим да даваме гласност на проблемите, свързани с обществената инфраструктура в региона.

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук