12 C
Пловдив
четвъртък, октомври 17, 2024

Звяр: Вижте как тренира Златко Баретата на 56 г. (уникални снимки)

БСДД

Златомир Иванов-Баретата не спира да тренира, дори на достолепната 56-годишна възраст. Във вторник стрховитият крими бос имаше рожден ден, но не пропусна да се погрижи за тялото си.

Златко заведе свитата си от гардове на специална тренировка в залата на жена си Калина, става ясно от видео, който той публикува в социалните мрежи.

Тренировката минава с шеги и закачки. На кадрите се вижда как Златко Баретата дърпа тежести, разтяга се с ластици и прави лицеви опори. Той прави цели 100 лицеви опори, въпреки напредналото си ЕГН. Макар годините му да се трупат, Баретата продължава да поддържа респектираща физическа форма. Полезните навици са още от детството му, когато завършва спортно училище.

Златко Баретата тренира основно с ластици. По този начин пази ставите си

Припомняме, че Златомир Иванов бе осъден на 6 г. и половина като тартор на наркоорганизацията „Фирмата“, но не влезе в затвора, защото е излежал наказанието си в кауша или под домашен арест. По второто дело срещу него за наркогрупа в спецсъда бе оправдан. Днес твърди, че е загърбил незаконните дейности и се занимава с чист бизнес. Освен това тренира като звяр!

Босът прави упражнения за стягане на гърба, краката и задните части заедно с момчетата от охраната си

БСДД
Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук