26 C
Пловдив
петък, октомври 4, 2024

Водата и нейните лечебни свойства

Винаги, когато пиете вода, я пийте с благодарност и намерение за какво желаете тя да ви подпомогне. Това може да бъде както за прочистване от стари и ненужни товари, така и за зареждане. Водата е океан от енергия, който се намира в изобилие около нас. Колкото по-често се потапяме в този енергиен океан, толкова повече той ни подпомага. Винаги, когато сте потопени във вода, вали ви дъжд или се намирате под душа, изказвайте намерение с какво искате водата да ви подпомогне. Тя може много да ви помогне, но за да го направи първо е нужно да потърсите нейната подкрепа.
Когато сте в досег с водата разговаряйте с нея. Тя ще ви разбере и ще откликне на вашите нужди. Изкажете своята благодарност и признателност за всичко, което тя прави за вас. Помолете я да ви прочисти, хармонизира, балансира и обнови с жизнена сила енергия любов. Тя с радост ще откликне на вашата молба, защото по този начин тя се развива.
Когато нямате материален досег с водата, но в същото време имате нужда от нейната подкрепа на енергийно ниво, можете да си представяте как се намирате под душа, под дъжда или плувате в океан от вода. Мисловно разговаряйте с водата, потапяйте се в нея, независимо, че на физическо ниво нямате допир. На енергийно ниво тя ще подпомага прочистването и енергизирането на енергийните ви тела, а това ще оказва влияние и на вашето физическо тяло.
И нека не забравяме, че водата също като нас има нужда от любов и благодарност, за да бъде чиста. Тя ни дарява с живот, дава ни енергия да живеем, помага ни да се освободим от всичко старо и ненужно, лекува ни и ни обновява. Толкова много неща прави за нас, а ние колко често й благодарим за всичко това? Колко често, когато отпиваме от чашата с вода, изказваме благодарност за енергията, с която ни зарежда? Мислете за водата като за свой приятел. Тя ни помага толкова много, нека и ние й помогнем със своята любов.
Научите ли се с любов и благодарност към водата да подхождате, знайте, че по този начин ще изградите много силна енергийна връзка с нея. Така тя ще е в състояние много повече да ви подпомага, отколкото преди. Самата вода съдържа в себе си огромен енергиен заряд, но до каква степен ние сме способни да усвоим нейната енергия, зависи от това, доколко осъзнато я използваме в своето ежедневие. Колкото по-често водата като елемент присъства във вашите практики, толкова по-силна енергийна връзка ще изграждате с нея и така към вас все по-силен енергиен заряд ще потича. И не забравяйте, че колкото повече любов към нея излъчвате, толкова повече тя ще ви подпомага със своето изобилие от енергия…

Последни новини
НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ

Напишете коментар

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук